De Nissan Shortlease mogelijkheden van Pouw Rent Groningen

Op zoek naar een Nissan shortlease deal? Wat dacht je van Pouw Rent en dan in een van de mooiste auto’s van Nederland namelijk de Nissan. De Nissan Micra N-Connecta is een complete hightech stadsauto. De Nissan heeft een lengte van minder dan 4 meter met een modern zwevend dak effect dankzij de zwarte achter stijlen en dak spoiler. Een compacte hightech auto met een strak design. Daarnaast heeft Pouw Rent hele aantrekkelijke shortlease deals. Benieuwd naar de Nissan shortlease? Kom dan langs bij een van onze garages. 

De Nissan is al meer dan 50 jaar in Nederland. De auto’s werden eerst onder de naam Datsun verkocht. Inmiddels is Nissan samen met partner Renault uitgegroeid tot een van de grootste autoleveranciers ter wereld. Zoals we net al zeiden is de Nissan Micra een hele compacte auto. Het automerk brengt ook steeds meer elektrische auto’s uit. Dit maakt het autorijden makkelijker, schoner en veiliger. De Nissan van 2020 vindt zelf zijn weg door het verkeer, verbindt zich met het energiesysteem van de gebruiker en stemt zich af op diens agenda.  

shortlease_nissan

 

De voordelen van Nissan shortlease bij Pouw Rent  

Bent u van plan om een Nissan Shortlease af te sluiten? Dan helpen wij u graag verder. Tegenwoordig wordt het steeds populairder om een auto te leasen, want daar zitten natuurlijk ook heel veel voordelen aan vast die wij speciaal voor u op een rijtje gaan zetten. Daarnaast is het ook ideaal om te weten, als shortlease nieuw voor u is, wat de voordelen zijn, zodat u het uiteindelijk kunt overwegen. Graag inspireren wij u met zes voordelen van een Nissan shortlease:   

  1. Shortlease is ideaal als u graag in nieuwe auto’s rijdt   
  1. Met shortlease kunt u diverse auto’s uitproberen   
  1. Shortlease is geschikt voor zzp’ers en startende ondernemers   
  1. Shortlease past ook bij een flexibel wagenpark   
  1. Shortlease is goedkoper   
  1. Shortlease is een goede keuze tijdens een eerste arbeidsovereenkomst  

De services van Pouw Rent  

Bent u van plan om een Nissans te leasen bij Pouw Rent? Dan ervaart u binnen no-time uitstekende services van onze Autoverhuur. Denk bijvoorbeeld aan aantrekkelijke huurvoorwaarden, scherpe prijzen en nog veel meer! Ook regelen wij ander vervoer als uw auto gerepareerd moet worden. Wij regelen het, u rijdt.   

Maar dat is nog niet alles. Bij Pouw Rent bieden we niet alleen de mogelijkheid om een Nissan te leasen, maar ook een ruime keuze uit andere bekende automerken. Denk hierbij aan modellen van Mini Cooper, Citroën, Toyota en Ford. Ontdek ons volledige aanbod en ervaar de veelzijdigheid van Pouw Rent.