De voordelen van Toyota Shortleasen bij Pouw Rent  

Op zoek naar een Toyota shortlease deal voor een scherp tarief? Dan zit u bij Pouw Rent autoverhuur Groningen goed. Deze nette en zuinige auto is verzien van airco, cruise control, bluetooth, centrale portiervergrendeling, elektrische ramen, USB-aansluiting en 5 deuren. Woont u in Noord-Nederland? Dan kan de Toyota binnen 2 uur voor uw deur afgeleverd worden. Woont u iets verder? Dan kunnen wij de auto ook snel leveren, maar het duurt dan iets langer dan 2 uur. De Toyota Aygo is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Laat gerust uw gewenste kleur weten en wij komen zo snel mogelijk uw kant op. 

Heeft u een onderneming waar veel gebruik gemaakt wordt van bedrijfsauto’s? En zijn er soms periodes dat de auto’s even stil staan? Dan is shortleasen zeker iets voor u, want wij geven u de mogelijkheid om auto’s in te leveren wanneer u wilt, maar u kunt ook auto’s bij bestellen wanneer u wilt. Denk bijvoorbeeld aan de winterperiode. Dan is de kans groot dat het wat rustiger is qua afspraken. Bij Pouw Rent kunt u gerust de auto’s inleveren. Ideaal toch? Zo bespaart u op een snelle manier geld.  

Heeft u al gehoord van onze breng en haal service? Wij halen en brengen namelijk speciaal voor u de auto. Vertel ons waar de auto gebracht moet worden, hoe laat en wij staan voor u klaar. Wilt u toch liever een bus? Aangezien u wat meer spullen moet vervoeren? Laat het ons gerust weten. We bespreken graag de mogelijkheden met u. 

shortlease_toyota

 

Toyota Shortlease deals van Pouw Rent | Service  

Leaset u een Toyota bij Pouw Rent autoverhuur Zwolle, dan bent u verzekerd van een: uitstekende service, aantrekkelijke huurvoorwaarden, de scherpste tarieven en nog veel meer. Zo bieden wij onder andere een breng- en haalservice en regelen we vervangend vervoer bij een eventuele reparatie of onderhoud. Wij regelen alles en u kunt erin rijden. Heeft u vragen of wilt u graag de Toyota bewonderen? Kom dan gerust langs bij ons op locatie. Wij helpen je graag bij het vinden van een goede auto.