VERHUURVOORWAARDEN

 

LEGITIMATIE

In verband met de aangescherpte eisen van de verzekeringsmaatschappijen is bij het ophalen van de auto zowel een rijbewijs als een paspoort (ID-card) nodig.

VERZEKERING

Alle auto’s zijn All Risk verzekerd en voorzien van een Personen Ongevallen Inzittenden verzekering. Het eigen risico bedraagt € 500,- per schadegebeurtenis met uitzondering van bovenhoofdse schades. Het eigen risico is voor € 10,- per dag te verlagen naar €250,-, met uitzondering van huurders onder de 24 jaar. indien de huurder korter dan één jaar in bezit is van zijn/haar rijbewijs dan geld een dubbel eigen risico. bovenhoofdse schades zijn meeverzekerd maar voor bovenhoofdse schades geldt een eigen risico van €1500,-. Het is niet toegestaan met een Pouw Rent Groningen auto buiten EU-landen te rijden, met uitzondering van Zwitserland en Noorwegen. Bij diefstal, inbraak of schade wordt de huurder verzocht direct aangifte te doen bij de politie en het politierapport met schadeformulier per omgaande aan de verhuurder toe te sturen. Bij schade waarbij sprake is van drank- of drugsgebruik geldt een aansprakelijkheid voor het totale schadebedrag. De Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn van toepassing.

BOVAG-VOORWAARDEN

Pouw Rent Groningen is lid van de afdeling Autoverhuur van de BOVAG. Derhalve worden de auto’s verhuurd onder BOVAG-voorwaarden. Download de BOVAG-voorwaarden!

BORGSTELLING/BETALING

Bij het ophalen van de auto betaalt u de vooraf ingeschatte huursom vermeerderd met het afgesproken bedrag van het eigen risico met een minimum van € 250,00. In verband met de borg voor een huurauto accepteren wij alleen PIN of credit card. Algemene bepalingen

Huurovereenkomst, legitimatie dienen op dezelfde naam te staan. Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde zonder opgave van redenen verhuur te weigeren. Het is verboden dieren te vervoeren in de huurauto’s. Roken in de auto’s van Pouw Rent Groningen is niet toegestaan. Inleveren buiten kantoortijden mogelijk via een sleutelkluis, ophalen buiten kantoortijden niet mogelijk. hetzij anders afgesproken. Als de huurauto niet is afgetankt met brandstof, vragen wij hiervoor een vergoeding van €5,00 Prijswijzigingen voorbehouden.