Hoe oud moet ik zijn om bij Pouw rent autoverhuur te mogen huren.

Iedereen vanaf 18 jaar oud die in het bezit van een Nederlands rijbewijs is mag een auto huren bij Pouw rent autoverhuur. Vanaf 24 jaar en minimaal 3 jaar in het bezit van het rijbewijs mag ook het eigen risico verlagen.

 

Mag ik mijn huisdier meenemen in de huurauto.

Huisdieren zijn niet toegestaan inde  auto’s van Pouw rent Groningen, als het interieur van het voertuig bij inlevering vuiler is dan redelijkerwijs te verwachten valt, worden er kosten voor het reinigen in rekening gebracht.

Ik heb het vermoeden dat ik een bekeuring heb gereden met de huurauto.

In de meeste gevallen ontvangt u rechtstreeks bericht van de plaatselijke autoriteiten als u een verkeersovertreding hebt begaan. Als wij namens u een bedrag hebben betaald, laten we u dit weten en boeken we het van uw creditcard af, afhankelijk van de betaalmethode. We berekenen dan eveneens een kleine vergoeding aan administratiekosten.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn betaalde waarborg terug ontvang.

Na het inleveren van uw huurauto betaald Pouw rent Autoverhuur u de daaropvolgende dag de vooraf betaalde waarborg retour op het bankrekeningnummer waarmee u tevens de betaling heeft gedaan.

 

Wat als ik pech onderweg krijg met de huurauto.

Stel dat u door wat wat voor reden ook stil komt te staan met een huurauto van Pouw rent autoverhuur. Op alle auto’s in de vloot van Pouw rent zit een 24/7 pechhulp service. Het telefoonnummer van deze pechhulp service ligt in iedere auto’s kan ook 24/7 gebeld worden om u verder te helpen. Uiteraard zit in iedere auto reflecterende hestjes en een gevaren driehoek.

Mag ik met de huurauto naar het buitenland.

We vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk vrijheid hebt. Dat is tenslotte het heerlijke aan autorijden. U mag de huurauto van Pouw rent autoverhuur daarom meenemen naar alle landen binnen de Europese unie.

 

Hoe hoog is het eigen risico op een huurauto van Pouw rent.

Het standaard eigen risico op een huurauto van Pouw rent autoverhuur bedraagt €450,-, voor slechts €5,- per dag kunt u dit verlagen met 50% naar €225,-. Het eigen risico op een verhuiswagen uit de categorie LK en categorie M bedragen €750,-, ook dit is voor slechts €5,- per dag te verlagen met 50% naar €375,-. Uitsluitend te verlagen als u ouder bent dan 24 jaar en minimaal 3 jaar in het bezit van een Nederlands rijbewijs.

 

Hoe hoog is de waarborg die ik moet betalen.

Bij Pouw rent autoverhuur werkt dit heel eenvoudig, u betaald de huur samen met het bedrag van het eigen risico.

Voorbeeld u huurt een Auto uit de A-categorie voor een dag:

  • Huur                 € 24,95
  • Eigen risico is €450,-
  • Te betalen bij het ophalen van de auto :€475,-

Indien de auto schadevrij en netjes op tijd en zonder over kilometers wordt ingeleverd ontvangt u de dag na inlevering weer €450,- retour op de bankrekening waarmee u de waarborg heeft voldaan.

Voorbeeld 2 bij verlaagd eigen risico

  • Huur €24,95
  • Eigen risico €225,-
  • Verlaging eigen risico €5,-
  • Te betalen bij het ophalen van de auto: €255,-

Wat ook mogelijk is, dat wij een reservering op uw credit card maken en pas afschrijven na het inleveren van de huurauto.

 

 

Kan ik met contant geld betalen.

Betalen met contant geld is niet mogelijk bij Pouw rent autoverhuur, uiteraard kunt u gewoon met Pin betalen of de betaling doen met uw credit card.