Laat je droom uitkomen!

Geniet van een volledig verzorgde reis naar Disneyland Parijs! Je hoort het goed, want Pouw Rent autoverhuur verzekert jou en drie reisgenoten van een betoverend avontuur in het meest magische attractiepark van Europa! Of je deze magie van Disneyland Parijs nou met je vrienden, collega’s, studentengroep, familie of gezin wil beleven? Pouw Rent autoverhuur verzorgt de gehele trip voor maar liefst vier personen, inclusief een reis in stijl met een luxe 5-persoons huurauto!

 

Hoe maak ik kans op deze fantastische reis?

Meedoen is een fluitje van een cent! Het enige wat jij hoeft te doen is een review achter te laten met jouw huurervaring bij Pouw Rent. Deze review kun je achterlaten op Huren.nl. Bij het schrijven van de review kun je denken aan onze service, tarieven, aanbod of communicatie. Wat komt als eerst in je op als je aan jouw huur ervaring bij Pouw Rent denkt? Wij verloten deze volledig verzorgde reis bij iedere 1000e plezierige review.

 

Wat kan ik winnen?

Wij vinden het fantastisch om deze sprookjesachtige belevenis weg te geven, dit is wat je kunt verwachten van de droomreis:

  • Eén overnachting voor vier personen in het prachtige viersterrenhotel “Disney’s Newport Bay Club” , oftewel de ideale accommodatie van Disneyland Parijs!
  • Twee dagen onbeperkt toegang tot het Disneyland ®Park en het Walt Disney Studios ® Park
  • Spending Money t.w.v. €500,- voor je ontbijt, lunch en diner
  • Je reist comfortabel en in stijl naar Disneyland Parijs met een luxe 5-persoons huurauto!
  • Een volledige vergoeding van de brandstofkosten voor je retour naar Disneyland Parijs

 

Plezier maakt de reis

Wij zouden Pouw Rent niet zijn als de reis niet voorzien is van een passende auto in stijl. De luxe 5-persoons huurauto moet natuurlijk een comfortabele, veilige en kwalitatieve huurauto zijn die voldoet aan alle voorwaarden om je reis naar Disneyland Parijs onvergetelijk te maken. Perfect voor de trip! De keuze van de auto kan van alles zijn. Of het nou een Volkswagen Golf, MINI Countryman of BMW 1 is, wij vinden het belangrijk dat de auto past bij jou en je reisgenoten. De brandstofkosten van je rit wordt volledig vergoed door ons.

Google reviewsHuren.nl