De Citroën Shortlease mogelijkheden van Pouw Rent Groningen

Bent u op zoek naar een bedrijf die een Citroën aanbiedt voor een shortlease? Dan zit u bij Pouw Rent goed. Wij bieden de nieuwste, mooiste en stoerste auto’s aan. Dit doen wij voor zowel zakelijk als privé gebruik. Benieuwd naar de mogelijkheden van Pouw Rent? Bij ons kunt u namelijk heel gemakkelijk en voordelig een shortlease afsluiten. Wij zijn een van de voordeligste en beste partijen in Noord-Nederland. Benieuwd welke auto’s wij nog meer aanbieden? Bekijk het hier. 

Wat dacht u van een Citroën C3? De nieuwste Citroën C3 Feel Edition bij Pouw Rent, autoverhuur en shortlease voor de zakelijke markt. De nieuwste Citroën gaat met de tijd mee en is een stuk moderner dan zijn voorganger. Er is veel aandacht besteed aan de stoelen van de Citroën C3. De stoelen zijn breder en ruimer geworden voor een optimaal comfort, en bovendien modern vormgegeven. De stoelen beschikken ook over een zachte vulling waardoor het zitcomfort van een bijzonder hoog niveau is. 

De Citroën C3 is voorzien van: 

  • Airconditioning 
  • Auw aansluiting 
  • Bluetooth 
  • Elektrische + verwarmde spiegels 
  • Elektrische ramen 
  • LED- dag verlichting 
  • Navigatie 
  • Radio/cd-speler 
  • USB-aansluiting 

Bekijk de Citroën C3 Feel Edition. 

shortlease_citroen

 

Voordelen van Shortleasen bij Pouw Rent 

Heeft u een bedrijf met veel tijdelijke contracten of personeel voor een korte periode ingeschakeld? Dan is het zeer voordelig om te gaan shortleasen. Bij shortlease heeft u namelijk een ruime flexibiliteit als het gaat om de periode van leasen. U kent leasen waarschijnlijk alleen maar voor de langere periodes. Pouw Rent biedt u de mogelijkheid om een leaseauto aan te schaffen voor een periode van één maand. Ideaal toch? Zo voor komt u dat uw personeel lang vast zit aan een leasecontract. Bij ons krijgt u de mogelijkheid om na één maand op te zeggen. 

Werkt u dus met veel verschillende contracten? Dan is het voordeliger om te gaan shortleasen. Denk bijvoorbeeld aan een contract van 6 maanden. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is dat Pouw Rent een breed scala aan auto’s aanbiedt voor shortlease, waaronder modellen van Opel, Peugeot, Renault en BMW. U krijgt de mogelijkheid om een mooie Peugeot, een krachtige BMW, of een comfortabele Opel te leasen zonder groot financieel risico. Bekijk alle mogelijkheden op onze site.