De BMW Shortlease mogelijkheden van Pouw Rent Groningen

Wilt u een BMW leasen tegen een kortlopend leasecontract en wilt u daar niet te veel voor betalen? Dan is shortlease voor u hét antwoord. Voordelig shortleasen doet u bij Pouw Rent, dé zakelijke shortlease partij van Noord-Nederland.

Bekijk gauw ons ruime wagenpark, met daarin enkele populaire BMW modellen.

Bekijk ons wagenpark

Shortlease heeft vele voordelen die u bij ouderwetse leaseconstructies niet tegenkomt. Vooral de enorme flexibiliteit dat het biedt is een belangrijke factor waarom shortlease steeds populairder wordt onder vooral zakelijke partijen.

Het is niet verwonderlijk dat flexibiliteit steeds belangrijker wordt bij het leasen van auto’s. Veel bedrijven hebben immers steeds meer mensen in dienst die slechts een tijdelijk of kortdurend contract hebben. Zoals iedere andere collega hebben ook deze mensen een mobiliteitsbehoefte, het liefst op een zo kort mogelijke termijn.

Voor zulke bedrijven is shortlease ideaal. Ze kunnen dan namelijk een BMW leasen zonder langlopende verplichtingen en dus zonder grote financiële risico’s te lopen. Als u dat wilt kunt u het contract al na één maand kosteloos beëindigen. En dan profiteert u ook nog eens van zeer scherpe tarieven.

shortlease_bmw

 

BMW shortleasen bij Pouw Rent

Bij Pouw Rent vindt u meerdere BMW shortlease modellen die u leaset tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Zo hebben wij de BMW 1-serie 118i Business-Line automaat. Dit sportieve model is erg zuinig en heeft een zeer fijn schakelende 8-traps steptronic automaat. De BMW 118i is zeer compleet uitgerust met onder meer climate control, navigatie, bluetooth, cruise control, Park Distance Control (achter), en Xenon verlichting.

Bekijk dit model

 

Daarnaast kunt u bij ons ook de BMW 3-serie 320i automaat leasen. Dit model komt uit 2019 en is dus gloednieuw. De BMW 320i is voorzien van twin turbo en heeft een zeer uitgebreide set aan opties.

Bekijk dit model

 

Uitstekende service bij Pouw Rent

Kiest u voor shortlease bij Pouw Rent, dan nemen wij u werkelijk alle zorgen uit handen. Onze uitstekende service kenmerkt zich bijvoorbeeld door een handige breng- en haalservice, een all risk verzekering en vervangend vervoer. Hoeveel BMW’s u ook wilt huren, wij zorgen ervoor dat het mogelijk is.

Bovendien bieden wij bij Pouw Rent een ruime keuze aan shortlease-opties, zodat u niet beperkt bent tot slechts één automerk. Of u nu de voorkeur geeft aan Opel, Volkswagen, Mercedes, Peugeot, of een ander merk, wij hebben diverse modellen beschikbaar om aan uw specifieke wensen te voldoen. Pouw Rent staat garant voor flexibiliteit en variatie, zodat u altijd de auto kunt leasen die perfect aansluit bij uw behoeften. Wij regelen, u rijdt met gemak en keuze!