De Mercedes Shortlease mogelijkheden van Pouw Rent Groningen

Bent u in Noord-Nederland op zoek naar een Mercedes leaseauto op basis van shortlease? En wilt u die het liefst huren tegen flexibele voorwaarden en scherpe tarieven? Dan zijn onze voordelige shortlease contracten voor u ideaal. Pouw Rent is in Noord-Nederland dé meest voordelige partner op het gebied van zakelijke shortlease.

Bekijk gauw ons uitgebreide wagenpark met daarin enkele populaire Mercedes modellen.

Bekijk ons wagenpark

Waarom u moet kiezen voor shortlease? Simpel: vergelijkt u het shortleaseconcept met veelgebruikte ‘traditionele’ leaseconstructies, dan merkt u al gauw dat het vele voordelen heeft. Zeker voor bedrijven, onder wie het steeds populairder wordt.

Flexibiliteit is hét grote voordeel van shortlease. Steeds meer bedrijven hanteren kortlopende of tijdelijke contracten voor hun werknemers. Toch moeten deze werknemers wel mobiel zijn en hebben ze dus ook leaseauto’s nodig. Logisch dus dat shortlease, zeker onder bedrijven, steeds meer aan populariteit wint.

Waar leasen vroeger hand in hand ging met ellenlange contracten, profiteert u bij shortlease van contracten zonder langlopende verplichtingen. Hierdoor loopt u maar weinig financiële risico’s. Heeft u uw Mercedes maar één maand nodig? Geen probleem! En dan profiteert u ook nog eens van zeer scherpe tarieven.

shortlease_mercedes

 

Mercedes shortleasen bij Pouw Rent

Bij Pouw Rent vindt u meerdere Mercedes shortlease modellen die u leaset tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Zo hebben wij het allernieuwste model in de Mercedes-Benz A-Klasse serie. Deze bieden wij aan in de zeer luxe en complete uitvoering en is leverbaar in diverse kleuren. Als best geteste auto in de categorie veilige compacte gezinsauto’s weet u zeker dat u met de nieuwe A-Klasse goed zit.

Bekijk dit model

In de categorie bestelwagens hebben wij daarnaast de Mercedes-Benz Vito 111 CDI Lang. De Vito is uitermate degelijk en betrouwbaar en is voorzien van airco, navigatie, cruise control en centrale deurvergrendeling.

Bekijk dit model

Tot slot kunt u bij ons ook de Mercedes-Benz Sprinter L2 H2 313 2.2 CDI shortleasen. Deze bestelbus heeft een zeer ruime laadruimte met een inhoud van 12 m3.

Bekijk dit model

 

De service van Pouw Rent

Leaset u een Mercedes bij Pouw Rent, dan bent u verzekerd van een uitstekende service: aantrekkelijke huurvoorwaarden, de scherpste tarieven en nog veel meer. Zo bieden wij onder meer een breng- en haalservice en regelen we vervangend vervoer bij een eventuele reparatie of onderhoud. Wij regelen, u rijdt!

Daarnaast biedt Pouw Rent niet alleen de mogelijkheid om een Mercedes te shortleasen, maar ook een gevarieerd aanbod van andere premium en populaire automerken. Denk hierbij aan de modellen van BMW, Opel, Volkswagen en zelfs de iconische Mini Cooper. Met Pouw Rent kunt u genieten van de voordelen van shortlease met diverse keuzemogelijkheden, zodat u altijd een auto kunt vinden die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Ontdek ons volledige aanbod op onze website.