De Volkswagen Shortlease mogelijkheden van Pouw Rent Groningen

Bent u nieuwsgierig naar Volkswagen Shortlease? Bij Pouw rent kunt is een kortlopend leasecontract afsluiten en dit allemaal zeer voordelig. Wij zijn de shortlease partij in Noord-Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden die Pouw rent u biedt qua Volkswagen auto’s? Bekijk alle shortlease auto’s.

Bekijk hier alle shortlease modellen

Bent u nog niet zo bekend met shortlease? Dat kan, we leggen het u graag uit. Shortlease heeft meerdere voordelen die je bij het ouderwetse leasen niet of nauwelijks meer tegenkomt. Het grootste voordeel is namelijk de flexibiliteit. De flexibiliteit maakt het leasen een stuk gemakkelijker, u zit namelijk niet meer voor een langere tijd vast aan het contract.

Shortlease is voornamelijk voor bedrijven die personeel voor een kortere periode in dienst hebben. Steeds meer bedrijven krijgen te maken met tijdelijke contracten van werknemers. Wanneer jij deze werknemers een langlopend leasecontract geeft, kan dit niet uit. Zo bieden wij voor deze werknemers een leasecontract van korte duur.

Voor bedrijven met veel kortlopend of tijdelijk personeel zijn deze shortlease constructies ideaal. Je zou namelijk een Volkswagen kunnen leasen zonder hier een lange tijd aan vast te zitten, hiermee nemen ook direct de grote financiële risico’s af. Heeft u werknemers die maar een maand bij u werken? Zelfs dan kunt u shortleasen. Wij bieden al contracten aan vanaf 1 maand, welke u zonder kosten kunt opzeggen.

shortlease_volkswagen

 

Volkswagen shortleasen bij Pouw Rent

De mooiste modellen van Volkswagen staan klaar voor u bij Pouw Rent. Deze modellen hebben allemaal aantrekkelijke voorwaarden.

Pouw Rent biedt u bijvoorbeeld de Volkswagen Transporter 2.0 TDI aan. Dit is een zeer comfortabele en ruime bestelbus en behoort tot het A-segment van de shortlease auto’s. Door de verlengde uitvoering en ruime laadruimte wordt de transporter ook wel de Volkswagen ‘aannemersuitvoering’ genoemd.

Heeft u morgen al een shortlease auto nodig? Dat kan, wij leveren de auto’s al binnen één werkdag en dat door heel Nederland.

Op maat gemaakte service

Wanneer u kiest voor shortlease bij Pouw Rent, hoeft u zich verder geen zorgen meer te maken over bepaalde omstandigheden. Wij nemen maar al te graag de zorgen uit handen. Zo brengen en halen wij de auto’s en bieden we u een allriskverzekering aan. Wij zorgen dat alles mogelijk is voor u.

Bovendien biedt Pouw Rent een uitgebreide keuze aan shortlease-opties, waardoor u niet beperkt bent tot één specifiek automerk. Naast het shortleasen van een Volkswagen zijn er ook diverse andere merken beschikbaar, zoals Mercedes, Opel, Ford en BMW. Of u nu de voorkeur geeft aan luxe, comfort, of een sportieve rijervaring, bij Pouw Rent vindt u de perfecte shortlease auto die aansluit bij uw wensen. Pouw Rent regelt het, u rijdt zorgeloos in stijl!