De Opel Shortlease mogelijkheden van Pouw Rent Groningen

Op zoek naar een shortlease deal? Dan zit u bij Pouw Rent goed. Wij hebben verschillende Opel modellen voor u in de aanbieding. Daarnaast kunt u eenvoudig en snel een shortleasecontract afsluiten bij ons. Wij zijn een van de voordeligste partijen als het gaat om shortlease. Bent u benieuwd welke modellen wij tot onze beschikking hebben? Bekijk dan onze mogelijkheden. 

Met een shortlease auto van Pouw Rent hoeft u nergens naar om te kijken. U kunt namelijk op ons rekenen. Door een shortlease Opel te nemen kunt u verwachten dat wij de auto brengen en halen, ook krijgt u een allriskverzekering en vervangend vervoer als er iets met uw wagen is. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende auto’s. Wij verzekeren u dat de shortlease Opel voor u klaar staat, wanneer u belt.

shortlease_opel

 

Shortlease Opel bij Pouw Rent

Wij hebben een hele goede shortlease deal. Wat dacht je van de Opel Vivardo Combi? Deze Opel is een nette 9-persoonsbus. De auto is onder andere voorzien van airconditioning, bluetooth, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen (voor) en u heeft een trekhaak. Ook beschikt deze 9-persoonsbus over een ruime laadruimte.

Wilt u deze personenbus van Opel shortlease? Vraag dan een offerte aan of neem telefonisch contact op. Als de wagen beschikbaar is en u neemt telefonisch contact met ons op, dan kunt u binnen 2 uur de weg op met deze personenbus.

De services van Pouw Rent Groningen

Ook is het belangrijk om te weten wat voor services Pouw Rent aanbiedt. Het bedrag wat u maandelijks betaald is inclusief: reparatie, onderhoud, wegenbelasting, winter/zomer banden en 24-uurs, 7 dagen per week, pechhulp van Pouw Rent, ook in het buitenland. Wij doen er alles aan om u gemakkelijk de weg op te sturen. Heeft u interesse in een shortlease Opel deal? Laat het ons weten. Wij maken de Opel zo snel mogelijk voor u klaar. Bent u op zoek naar een andere shortlease deal? Wij hebben nog veel meer merken tot onze beschikking. Deze kunt u hier bekijken.