De Opel Shortlease mogelijkheden van Pouw Rent Groningen

Op zoek naar een shortlease deal? Dan zit u bij Pouw Rent goed. Wij hebben verschillende Opel modellen voor u in de aanbieding. Daarnaast kunt u eenvoudig en snel een shortleasecontract afsluiten bij ons. Wij zijn een van de voordeligste partijen als het gaat om shortlease. Bent u benieuwd welke modellen wij tot onze beschikking hebben? Bekijk dan onze mogelijkheden. 

Met een shortlease auto van Pouw Rent hoeft u nergens naar om te kijken. U kunt namelijk op ons rekenen. Door een shortlease Opel te nemen kunt u verwachten dat wij de auto brengen en halen, ook krijgt u een allriskverzekering en vervangend vervoer als er iets met uw wagen is. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende auto’s. Wij verzekeren u dat de shortlease Opel voor u klaar staat, wanneer u belt!

shortlease_opel

 

Shortlease Opel bij Pouw Rent

Wij hebben een hele goede shortlease deal. Wat dacht je van de Opel Vivardo Combi? Deze Opel is een nette 9-persoonsbus. De auto is onder andere voorzien van airconditioning, bluetooth, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen (voor) en u heeft een trekhaak. Ook beschikt deze 9-persoonsbus over een ruime laadruimte.

Wilt u deze personenbus van Opel shortlease? Vraag dan een offerte aan of neem telefonisch contact op. Als de wagen beschikbaar is en u neemt telefonisch contact met ons op, dan kunt u binnen 2 uur de weg op met deze personenbus.

De services van Pouw Rent Groningen

Ook is het belangrijk om te weten wat voor services Pouw Rent aanbiedt. Het bedrag wat u maandelijks betaald is inclusief: reparatie, onderhoud, wegenbelasting, winter/zomer banden en 24-uurs, 7 dagen per week, pechhulp van Pouw Rent, ook in het buitenland. Wij doen er alles aan om u gemakkelijk de weg op te sturen.

Heeft u interesse in een shortlease Opel deal? Laat het ons weten. Wij maken de Opel zo snel mogelijk voor u klaar. Bent u op zoek naar een andere shortlease deal? Pouw Rent biedt ruime keuze, variërend van Ford en BMW tot Volkswagen, Peugeot en nog veel meer. Bekijk ons volledige aanbod op de website. Op deze manier kunt u altijd de shortlease auto vinden die perfect bij uw wensen en behoeften past. Pouw Rent maakt het leasen van een auto eenvoudig en veelzijdig!