De Ford Shortlease mogelijkheden van Pouw Rent Groningen

Bent u in Noord-Nederland op zoek naar een Ford Shortlease leasecontract? En wilt u het liefst huren tegen flexibele voorwaarden en scherpe tarieven? Dan zijn de voordelige shortlease contracten van Pouw Rent zeker voor u geschikt. Wij zijn in Noord-Nederland de meest voordelige partner op het gebied van zakelijke shortlease. Bekijk snel ons uitgebreide wagenpark met daarin enkele populaire Ford modellen. 

Bent u van plan om een Ford te leasen? Dan helpen wij u graag verder. Tegenwoordig wordt het steeds populairder om een auto te leasen, want daar zitten natuurlijk ook heel veel voordelen aan verbonden die wij speciaal voor u op een rijtje gaan zetten. Daarnaast is het ook ideaal om te weten, als shortlease nieuw voor u is, wat de voordelen zijn, zodat u het uiteindelijk kunt overwegen. Graag inspireren wij u met zes voordelen van een Ford shortlease: 

  1. Shortlease is ideaal als u graag in nieuwe auto’s rijdt 
  2. Met shortlease kunt u diverse auto’s uitproberen 
  3. Shortlease is geschikt voor zzp’ers en startende ondernemers 
  4. Shortlease past ook bij een flexibel wagenpark 
  5. Shortlease is goedkoper 
  6. Shortlease is een goede keuze tijdens een eerste arbeidsovereenkomst 

shortlease_ford

 

Ford shortlease bij Pouw Rent 

Nu weet u wat de voordelen zijn van Ford Shortlease. Het leasen van een Ford klinkt dan nu toch ook als muziek in uw oren? Daarnaast heeft Pouw Rent ook nog een goede service als u een auto bij ons komt leasen. Wij hebben hele prettige auto’s in het assortiment denk bijvoorbeeld aan de Ford Fiesta 1.0 ecoboost style. 

De Ford Fiesta is een ruime fijn rijdende 5-deurs auto voorzien van onder andere airco, centrale portiesvergrendeling met afstandsbediening, navigatie en audio aansluiting. Ook heeft de Ford elektrische ramen en verwarmde spiegels. Ideaal voor in de winterperiode. 

Bekijk de Ford Fiesta hier. 

De service van Pouw Rent 

Leaset u een Ford bij Pouw Rent, dan profiteert u van een uitstekende service met aantrekkelijke huurvoorwaarden, scherpe tarieven en nog veel meer! Naast onze breng- en haalservice en het regelen van vervangend vervoer bij reparatie of onderhoud, staan wij garant voor zorgeloos rijden.

En dat is nog niet alles. Pouw Rent biedt u niet alleen de gelegenheid om een Ford te leasen, maar ook een ruime selectie van andere toonaangevende automerken. Denk hierbij aan modellen van Nissan, Toyota, Lexus en Volvo. Of u nu zoekt naar een compacte wagen, een betrouwbare allrounder of een luxe rijervaring, bij Pouw Rent vindt u diverse modellen die perfect passen bij uw persoonlijke voorkeuren. Ontdek ons volledige aanbod en ervaar de veelzijdigheid van Pouw Rent. Wij verzorgen het, u rijdt met plezier!