De lexus Shortlease mogelijkheden van Pouw Rent Groningen

Op zoek naar een shortlease Lexus deal? Dan kunt u bij Pouw Rent Groningen terecht. Wij hebben een prachtige shortlease Lexus voor u in de aanbieding. Bent u niet op zoek naar Lexus? Wij hebben nog veel meer verschillende auto’s tot onze beschikking. Deze kunt u hier bekijken. Benieuwd naar de voordelen van een shortlease deal? Wij vertellen u er graag meer over. 

Bij Pouw Rent Groningen autoverhuur en shortlease zijn we continu op zoek naar verbetering. En die perfectie, die hebben wij gevonden, namelijk de Lexus IS 300H. De auto is standaard uitgerust met een automaat, cruise control, climate control en een Lexus Hybrid Drive; de slimme combi van een indrukwekkende benzinemotor. Ook beschikt de auto over een krachtige elektromotor die zichzelf oplaadt. Ervaar de voordelen van deze prachtige wagen.  

shortlease_lexus

De voordelen van een shortlease | Pouw Rent Groningen 

Heeft u al eens eerder gehoord van een shortlease? Wanneer iemand nog onbekend is met shortlease wordt er namelijk vaak gevraagd welke behoefte zo’n shortleasedeal vervuld. Daarom zetten wij even de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje. 

  • Bij een shortlease kunt u vaak in nieuwe auto’s rijden 
  • Bij een shortlease kunt u diverse auto’s uitproberen 
  • Shortlease is geschikt voor zzp’ers en startende ondernemers 
  • Shortlease is geschikt voor een flexibel wagenpark 
  • Het afsluiten van een shortlease is een goede keuze tijdens een eerste arbeidsovereenkomst 
  • Shortlease is goedkoop 

De services voorwaarden van Pouw Rent | Gemakkelijk en snel 

Wij hebben hele aantrekkelijke huur of lease voorwaarden. Voor een vast bedrag per maand kunt u al met een Lexus IS 300H de weg op. Daarnaast is het maandbedrag inclusief: reparatie en onderhoud, wegenbelasting, het vervangen van uw banden en een allrisk verzekering. Belt u vandaag, dan kunnen wij binnen 2 uur een auto voor uw deur afleveren. Heeft het geen haast, maar heeft u wel interesse in een van onze auto’s? Vraag dan een offerte aan.

Wilt u wat anders dan een shortlease Lexus? Dat is mogelijk. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan auto’s, waaronder modellen van automerken zoals Ford, Toyota, Opel en Volvo. Mocht u twijfelen of hulp nodig hebben bij uw keuze, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag de ideale shortlease auto te vinden die past bij uw wensen en behoeften. Bij Pouw Rent regelen we het voor u, zodat u gemakkelijk en snel de weg op kunt.