De Volvo Shortlease mogelijkheden van Pouw Rent Groningen

Volvo Shortlease is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Pouw Rent heeft meerdere Volvo modellen voor u in de aanbieding. U kunt gemakkelijk en snel een shortleasecontract afsluiten bij Pouw Rent. Pouw Rent is een van de voordeligste partijen als het gaat om shortleasen. Ben jij benieuwd welke modellen wij aanbieden?
Bekijk het hier

Wanneer is shortlease nou aantrekkelijk voor u? En wat zijn de mogelijkheden? Dat zijn vragen die wij vaker krijgen. U bent waarschijnlijk al bekend met het begrip leasen. Echter zijn er een aantal omstandigheden wanneer shortlease geschikter is dan normaal leasen. Wanneer u bijvoorbeeld een bedrijf heeft met veel tijdelijke werknemers. Deze tijdelijke werknemers hebben soms ook een auto nodig, alleen dan voor een kortere duur. In dat geval is shortlease voordeliger. U kunt namelijk al voor een periode van één maand een Volvo leasen. Dit voorkomt grote financiële gevolgen voor uw bedrijf. Daarnaast kunt u geheel kosteloos uw leasecontract opzeggen.

Dus wanneer u veel werkt met tijdelijke contracten is het voordeliger om short te gaan leasen. Het is mogelijk om een mooie Volvo te leasen zonder financiële risico’s. Bekijk alle mogelijkheden op onze site.

shortlease_volvo 

 

Volvo shortleasen bij Pouw Rent

Pouw Rent biedt u de beste modellen aan van Volvo. Allemaal hebben ze aantrekkelijke voorwaarden. Volvo is een zeer betrouwbaar merk en produceert enorm veilig auto’s. Dat is een van de dingen waar ze om bekend staan.

Zo bieden wij de Volvo V40 R-designpakket aan. Dit is een zeer luxe en sportief uitgevoerde Volvo met maar liefst 190 PK. Voor een echte auto liefhebber! De Volvo V40 biedt het beste in Scandinavisch design. De zeer complete R-design uitvoering van de V40 is standaard extra compleet uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. De rijke en sportieve uitrusting is nu toegevoegd aan de shortlease floot van Pouw Rent in Groningen.

Daarnaast bieden wij de Volvo XC40 2.0 T4 Momentum aan. De Volvo XC40 2.0 T4 Momentum is een ruime en comfortabele SUV met karakter. De auto, welke tot auto van het jaar 2018 is verkozen is natuurlijk bij Pouw Rent te verkrijgen. Met de enorme opbergmogelijkheden, de Volvo kenmerkende veiligheidsvoorzieningen en strakke interieur maakt dat de auto zeer geliefd is.

Heeft u morgen al een shortlease auto nodig? Dat kan, wij leveren de auto’s al binnen één werkdag en dat door heel Nederland.

Op maat gemaakte service

Wanneer u kiest voor shortlease bij Pouw Rent, hoeft u zich verder geen zorgen meer te maken over bepaalde omstandigheden. Wij nemen met alle plezier de zorgen uit handen. Van het brengen en halen van de auto’s tot het aanbieden van een complete allriskverzekering; wij ontzorgen op alle fronten. Pouw Rent maakt het mogelijk, zodat u zich volledig kunt focussen op wat voor u belangrijk is.

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we bij Pouw Rent niet alleen de gelegenheid om een Volvo te shortleasen. Onze mogelijkheden reiken veel verder. Denk aan modellen van andere automerken zoals Ford, Opel, Mini Cooper en Lexus. Of u nu op zoek bent naar een krachtige wagen, een wendbare stadsauto of een luxueuze sedan; bij Pouw Rent vindt u een diversiteit een merken en modellen. Ontdek ons volledige aanbod en ervaar hoe wij uw rijervaring naar een hoger niveau tillen.