De MINI Cooper Shortlease mogelijkheden van Pouw Rent Groningen

Het leasen van een MINI is nog nooit zo dichtbij geweest. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Pouw Rent u biedt? Bij Pouw Rent kunt u namelijk heel gemakkelijk en voordelig een shortlease afsluiten. Wij zijn een van de voordeligste en beste partijen in Noord-Nederland. Benieuwd welke MINI’S wij allemaal voor u aanbieden? Bekijk het hier

Heeft u een bedrijf met veel tijdelijke contracten of personeel voor een korte periode ingeschakeld? Dan is het zeer voordelig om te gaan shortleasen. Bij shortlease heeft u namelijk een ruime flexibiliteit als het gaat om de periode van leasen. U kent leasen waarschijnlijk alleen maar voor de langere periodes. Pouw Rent biedt u de mogelijkheid aan om een leaseauto aan te schaffen voor een periode van één maand. Dit voorkomt dat uw personeel te lang vast zit aan een leasecontract. Bij Pouw Rent kunt u namelijk kosteloos opzeggen na één maand.

Dus wanneer u veel werkt met tijdelijke contracten is het voordeliger om short te gaan leasen. Het is mogelijk om een mooie MINI te leasen zonder grote financiële risico’s. Bekijk alle mogelijkheden op onze site.

shortlease_mini

MINI Cooper shortleasen bij Pouw Rent

Pouw Rent biedt u de beste modellen aan van MINI. Allemaal hebben ze aantrekkelijke voorwaarden.

Zo hebben wij de MINI Cooper Cabriolet automaat. Genieten van een vrij uitzicht kon er altijd al mee, maar aan de nieuwe MINI Cooper Cabriolet automaat is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Met een zeer strak design van buiten, heeft het ook een geweldig design binnen. Wilt u blits en sportief de zomer door met deze prachtige opvallende verschijning? Dan is dit model echt wat voor u.

Daarnaast bieden wij u de MINI Cooper 5-deurs aan. Deze shortlease MINI Cooper is voorzien van mooie details zoals de vernieuwde achterlichten met het silhouet van de Union Jack erin. Deze mooie details zijn ook weer in de auto terug te vinden.

De MINI Cooper Countryman Business (automaat) is een ideale aankomst voor zakelijke afspraken. Het is een wat ruimere MINI met extra comfort. En is al te leasen vanaf €725,-.

Heeft u morgen al een shortlease auto nodig? Dat kan, wij leveren de auto’s al binnen één werkdag en dat door heel Nederland.

Op maat gemaakte service

Wanneer u kiest voor shortlease bij Pouw Rent, hoeft u zich verder geen zorgen meer te maken over bepaalde omstandigheden. Wij nemen maar al te graag de zorgen uit handen. Zo brengen en halen wij de auto’s en bieden we u een allriskverzekering aan. Wij zorgen dat alles mogelijk is voor u.

Bij Pouw Rent is shortlease meer dan één specifiek automodel. Naast de iconische MINI bieden wij een breed scala aan keuzes, waaronder stijlvolle BMW’s, dynamische Peugeots en betrouwbare Volvo’s en Fords. Of u nu kiest voor compacte luxe, ruim comfort of een sportieve rijervaring, bij Pouw Rent vindt u altijd een model dat naadloos aansluit op uw stijl en voorkeuren. Laat u verrassen door ons diverse aanbod en ervaar de unieke Pouw Rent rijervaring.