Bekijk de voordelen van Peugeot shortlease bij Pouw Rent

Shortlease is nog nooit zo eenvoudig geweest. Zowel voor particulier als zakelijke overweging. Pouw Rent biedt de mogelijkheid om met shortleasecontracten in de nieuwste auto’s te rijden. Wij zijn verantwoordelijk voor de service en u bent flexibel met het opzeggen van uw leasecontract. Heeft u een bedrijf met veel tijdelijke contracten of flexwerkers? Dit is de ideale oplossing om te gaan voor shortlease. U zit niet vast aan jaarlijkse contracten zoals bij regulier leasen wel het geval is. Het is dus mogelijk een Peugeot shortlease af te sluiten zonder grote financiële risico’s. Dit zijn de andere voordelen: 

  • All-Risk verzekering 
  • Inzittendenverzekering 
  • Internationale pechhulp 
  • Houderschapsbelasting 
  • Onderhoud inclusief banden. 

Bekijk ons wagenpark

Een Peugeot shortleasen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest

Peugeot shortlease is nog nooit zo toegankelijk geweest. Pouw Rent heeft een breed assortiment aan Peugeot personenauto’s. Bij Pouw Rent sluit u gemakkelijk en voordelig een shortleasecontract af. Pouw Rent heeft in elke prijsrange een geschikte Peugeot die past bij uw wensen.  

Bekijk onze Peugeot shortlease mogelijkheden 

Zo bieden wij de Peugeot 108 Active aan. Een geweldige 5-deurs Active in het A-segment. Een nette en zuinige stadsauto die voorzien is van 5 deuren. Ideaal om er met het gezin op uit te gaan. De Peugeot Active 108 is voorzien van airconditioning, centrale portiervergrendeling, elektrische + verwarmde spiegels een multifunctioneel stuurwiel en nog vele andere opties. Uw rijdt de Peugeot Active al voor €385,- per maand.  

Iets meer te besteden? De Peugeot 208 5-deurs Active is een perfecte opvolger van zijn voorganger. Met een stijlvol en karaktervol uiterlijk heeft deze Peugeot een aantrekkelijke uitstraling. Pouw Rent biedt deze shortlease Peugeot aan in de complete Active uitvoering. Met cruise control, 3D navigatie en een middenarm heeft deze Peugeot net even wat chiquere opties dan zijn voorganger.  

Wilt u gaan voor een sportief, jeugdig en onderscheidend karakter? De Peugeot 208 1.2 Pure Tech GT-Lineis een zeer compleet voertuig met een volledig nieuwe i-Cockpit 3D. Door zijn stoere karakter en de lange motorkap in combinatie met het lage silhouet is dit de ideale Peugeot om particulier of zakelijk te shortleasen 

Peugeot Shortlease

Ten slotte is daar de Peugeot 308 SW 1.2 PureTech Allure. Een stationwagen wat zich perfect leent voor Peugeot shortlease en zakelijke afspraken. Een geweldige stationwagen met een grote capaciteit aan laadruimte met cruise control, 3D navigatie en nog vele opties. Deze auto shortleast u al voor €695,- per maand.