De Renault Shortlease mogelijkheden van Pouw Rent Groningen

Bent u op zoek naar een shortlease Renault deal in Noord-Nederland? Dan is Pouw Rent precies wat u zoekt. Een shortlease bij ons heeft zo zijn voordelen. U heeft de mogelijkheid om na 30 dagen op te zeggen. Ook kunt u ervoor kiezen om een auto of bestelbus te nemen. Ideaal als u wat groters nodig heeft. Daarnaast hebben wij hele mooie shortlease deals voor scherpe tarieven. Wat dacht u van een Renault?

Shortlease bij Pouw Rent een nieuwe Renault Twingo Collection. Pouw Rent Autoverhuur en shortlease heeft vele op voorraad in diverse kleuren. Wilt u graag de auto voorzien van een bedrijfslogo? Wij regelen dat uiteraard voor u.  

Voor ons klanten zorgen wij ook voor een unieke persoonlijke haal en breng services, ook de Renault Twingo Collection kan binnen 2 uur bij uw bedrijf voor de deur staan. De Renault is voorzien van: 

 • Comfort en gemak 
 • Airconditioning 
 • Elektrische ramen 
 • Multifunctioneel stuurwiel 
 • Stuurbekrachtiging 
 • Startonderbreker 

shortlease_renault

 

De voordelen van shortlease Renault bij Pouw Rent 

Bent u van plan om een Renault te leasen? Dan helpen wij u graag verder. Tegenwoordig wordt het steeds populairder om een auto te leasen, want daar zitten natuurlijk ook heel veel voordelen aan verbonden die wij speciaal voor u op een rijtje gaan zetten. Daarnaast is het ook ideaal om te weten, als shortlease nieuw voor u is, wat de voordelen zijn, zodat u het uiteindelijk kunt overwegen. Graag inspireren wij u met zes voordelen van een Renault shortlease:  

 1. Shortlease is ideaal als u graag in nieuwe auto’s rijdt 
 2. Met shortlease kunt u diverse auto’s uitproberen  
 3. Shortlease is geschikt voor zzp’ers en startende ondernemers  
 4. Shortlease past ook bij een flexibel wagenpark  
 5. Shortlease is goedkoper  
 6. Shortlease is een goede keuze tijdens een eerste arbeidsovereenkomst 

De services van Pouw Rent 

Bent u van plan om een Renault te leasen bij Pouw Rent? Dan ervaart u binnen no-time uitstekende services van onze Autoverhuur. Denk bijvoorbeeld aan aantrekkelijke huurvoorwaarden, scherpe prijzen en nog veel meer. Ook regelen wij ander vervoer als uw auto gerepareerd moet worden. Wij regelen het, u rijdt.