De Peugot Shortlease mogelijkheden van Pouw Rent Groningen

Bent u op zoek naar een Peugeot shortlease in Noord-Nederland? En wilt u het allerliefste voordelig huren? Dan zijn de voordelige shortlease contracten van Pouw Rent zeker iets voor u. Wij zijn in Noord-Nederland de meest voordelige partner op het gebied van zakelijke shortlease. Bekijk snel de mogelijkheden met shortleasen bij Pouw Rent. 

Heeft u een bedrijf waar veel gebruik gemaakt wordt van bedrijfsauto’s? En zijn er soms periodes dat de auto’s even stil staan? Dan is shortleasen zeker iets voor u, want wij geven u de mogelijkheid om auto’s in te leveren wanneer u wilt, maar u kunt ook auto’s bij bestellen wanneer u wilt. Denk bijvoorbeeld aan de winterperiode. Dan is de kans groot dat het wat rustiger is qua afspraken. Bij Pouw Rent kunt u gerust de auto’s inleveren. Ideaal toch? Zo bespaart u op een snelle manier geld. 

Heeft u al gehoord van onze breng en haal service? Wij halen en brengen namelijk speciaal voor u de auto. Vertel ons waar de auto gebracht moet worden, hoe laat en wij staan voor u klaar. Wilt u toch liever een bus? Aangezien u wat meer spullen moet vervoeren? Laat het ons gerust weten. We bespreken graag de mogelijkheden met u. 

shortlease_peugeot

 

Peugeot shortlease bij Pouw Rent 

Shortleasen is nog nooit zo voordelig geweest. Wanneer kunnen wij bij u de auto brengen? Want als u vandaag nog belt, kunt u vandaag nog rijden. Nu extra voordelige shortlease in Groningen, de Peugeot 108 5-deurs Active. De nette en zuinige Peugeot 108 is net als alle auto’s in het A-segment van Pouw Rent Autoverhuur en shortlease voorzien van airconditioning, bluetooth, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen en een USB-aansluiting.  

Bekijk het voortuig hier. 

Shortlease deals van Pouw Rent | Service 

Leaset u een Peugeot bij Pouw Rent, dan bent u verzekerd van een uitstekende service: aantrekkelijke huurvoorwaarden, de scherpste tarieven en nog veel meer! Zo bieden wij onder andere een breng- en haalservice en regelen we vervangend vervoer bij een eventuele reparatie of onderhoud. Bij Pouw Rent kunt u niet alleen een Peugeot leasen, maar ook andere merken zoals Opel, Renault, Volvo of Citroën. Pouw Rent regelt alles, zodat u zorgeloos op weg kunt.