De Suzuki Shortlease mogelijkheden van Pouw Rent Groningen

Op zoek naar een shortlease Suzuki deal? Wij helpen u graag verder bij Pouw Rent. Shorleasen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest. Neem contact met ons op en binnen 2 uur heeft u de Suzuki voor uw deur staan. Wilt u een shortlease deal afsluiten, maar heeft het geen haast? Dan kunt u gerust een offerte aanvragen. 

Shortlease Suzuki brengt onwijs veel voordelen met zich mee. Wanneer u er nog niet bekend mee bent, dan vraagt u zich vast af welke behoefte een shortlease Suzuki vervult. De shortlease brengt ten opzichte van traditionele lease veel voordelen met zich mee. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet: 

  • Shortleasen is handig als u graag in nieuwe auto’s rijdt 
  • Met shortleasen krijgt u de mogelijkheid om auto’s uit te proberen 
  • Shortlease is ook geschikt voor zzp’ers en startende ondernemers 
  • Een shortlease deal past bij een flexibel wagenpark 
  • Shortlease is goedkoop 
  • Shortlease is een goede keuze tijdens een eerste arbeidsovereenkomst 

shortlease_suzuki

 

Shortlease Suzuki bij Pouw Rent Groningen 

Bij Pouw Rent Groningen krijgt u de mogelijkheid om een shortlease Suzuki deal te sluiten. Wat dacht u van een Suzuki Baleno? De auto is erg licht van gewicht. Hierdoor is de Baleno heel zuinig met brandstof. De Suzuki staat bekend om de betrouwbare auto’s Samen met het lichte gewicht, zorgt dit voor minder slijtage en daardoor zullen de onderhoudskosten minimaal zijn. Benieuwd of de Suzuki iets voor u is? Neem dan snel een kijkje. 

Shortlease nu de Suzuki Baleno High Executive automaat bij Pouw Rent voor een zeer aantrekkelijk tarief. Deze nette, zuinige en sportieve auto is onder meer voorzien van climate control, navigatie, bluetooth, cruise control, stoelverwarming, achteruitrijcamera en nog veel meer! Binnen 24 uur kan de Suzuki Baleno al voor uw deur afgeleverd worden. 

De services van Pouw Rent Groningen 

Wat kunt u van ons verwachten? Wij zorgen ervoor dat wij 24 uur per dag beschikbaar zijn voor als u problemen heeft met de auto. Ook kunt u van ons verwachten dat wij de leaseauto brengen en ophalen. Daarnaast heeft u ook nog een all riskverzekering op uw wagen staan. Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.