Iedereen vanaf 18 jaar die in het bezit van een Nederlands rijbewijs is mag een auto huren bij Pouw Rent autoverhuur. Vanaf 24 jaar en minimaal 3 jaar in het bezit van het rijbewijs mag ook het eigen risico verlagen.

We vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk vrijheid hebt. Dat is tenslotte het heerlijke aan autorijden. U mag de huurauto van Pouw Rent autoverhuur daarom meenemen naar alle landen binnen de Europese unie.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de auto’s van Pouw Rent Groningen, als het interieur van het voertuig bij inlevering vuiler is dan redelijkerwijs te verwachten valt, dan brengen wij de kosten voor het reinigen van de auto bij u in rekening.

In de meeste gevallen ontvangt u rechtstreeks bericht van de plaatselijke autoriteiten als u een verkeersovertreding hebt begaan. Als wij namens u een bedrag hebben betaald, laten we u dit weten en boeken we het van uw creditcard af, afhankelijk van de betaalmethode. We berekenen dan eveneens een kleine vergoeding aan administratiekosten.