Particulier auto huren in Groningen bij Pouw Rent

Wilt u als particulier een auto huren de regio Groningen? Bij Pouw Rent vindt u een groot aanbod particuliere huurauto’s in vele verschillende klassen. Zoekt u een kleine middenklasse auto voor een weekendje weg met uw geliefde? Wilt u een busje huren voor een vakantie naar het buitenland met een groep vrienden? Of hebt u een verhuiswagen nodig voor een verhuizing? Door ons ruime aanbod aan huurauto’s kunnen we u altijd een geschikt voertuig bieden.

Door de jaren heen heeft Pouw Rent een goede naam opgebouwd in de regio Groningen door onze aantrekkelijke voorwaarden en uitstekende service. Bekijk ons aanbod en ervaar het zelf!

Personenauto’s huren

Voor het huren van personenauto’s in verschillende klassen in Groningen bent u bij Pouw Rent aan het juiste adres. Bij ons huurt u als particulier onder andere voordelig een compacte stadsauto uit categorie A, een kleine middenklasse auto uit categorie B, een ruime luxe middenklasse auto uit categorie CD, of een luxe 7-persoons auto met navigatie uit categorie G7. In elk segment hebben we diverse merken en typen auto’s beschikbaar.

De meeste personenauto’s van Pouw Rent zijn zowel te huren in een benzine als een diesel uitvoering. Afhankelijk van het type auto profiteert u ook van meerdere honderden vrije kilometers. En veel van onze auto’s hebben luxe opties zoals climate en cruise control, navigatie, bluetooth of stoelverwarming.

Busjes huren

Op zoek naar een busje of verhuiswagen in de regio Groningen? Pouw Rent heeft voor particulieren een mooi aanbod beschikbaar tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Wat dacht u van een praktisch bestelbusje voor twee personen met een ruime laadruimte? Daarnaast verhuren we extra lange busjes voor tot wel zes personen met flinke laadruimtes. Ideaal voor een bezoek aan de bouwmarkt of een wintersportvakantie met vrienden.

Gaat u verhuizen? Pouw Rent verhuurt ook speciale verhuisauto’s van 7m³ inhoud en verhuiswagens met een inhoud van wel 18m³. Met zo’n grote verhuiswagen heeft u helemaal geen verhuisbedrijf nodig en bent u zo klaar met uw verhuizing.

De busjes van Pouw Rent zijn verkrijgbaar in verschillende merken en typen en zijn voorzien van mooie opties.

Waarom particulier huren via Pouw Rent?

Particulier een auto huren kan bij talloze verhuurbedrijven, dus waarom zou u Pouw Rent kiezen? Simpel, nergens anders in de regio Groningen vindt u een auto verhuurbedrijf met zo’n uitstekende service, zulke aantrekkelijke huurvoorwaarden en zo’n ruim aanbod als bij ons.

Iedereen vanaf 18 jaar die een rijbewijs bezit mag bij ons een auto huren. En niet alleen voor ritjes binnen Nederland; met de huurauto’s van Pouw Rent mag u rijden in alle landen binnen de Europese Unie. Huur dus snel een auto of busje via ons gemakkelijke bestelsysteem!

Voordelige stadsauto leasen in Groningen:

v.a. €24,95 inc. BTW

Ophaaldatum *

Ophaaltijd *

Gesloten, niet mogelijk om een tijd te selecteren

Retourdatum *

Retourtijd *

Gesloten, niet mogelijk om een tijd te selecteren

Naam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoon *

Adres *