Voordelige stadsauto leasen in Groningen:

v.a. €24,95 excl. BTW

Ophaaldatum *

Ophaaltijd *

Gesloten, niet mogelijk om een tijd te selecteren

Retourdatum *

Retourtijd *

Gesloten, niet mogelijk om een tijd te selecteren

Naam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoon *

Adres *

Zakelijk auto huren in Groningen bij Pouw Rent

Zakelijk een auto huren in de regio Groningen? Pouw Rent heeft voor u als zakelijke klant een zeer ruim aanbod van moderne huurauto’s en busjes in alle soorten en maten. Van compacte middenklasse auto’s tot luxe 7-persoons MPV’s, en van praktische bestelauto’s tot zeer ruime verhuiswagens met laadklep. Voor iedere zakelijke klus, rit of andere gelegenheid vindt u bij ons dan ook een geschikte auto of wagen. 

Als zakelijke klant profiteert u van onze scherpe prijzen en aantrekkelijke verhuurvoorwaarden. Bekijk nu ons aanbod, huur een auto en ervaar de uitstekende service van Pouw Rent! 

Zakelijk personenauto’s huren: voor een comfortabele rit

Zakelijk een personenauto huren bij Pouw Rent betekent kiezen uit een diversiteit aan merken en modellen. Tussen ons aanbod vindt u auto’s uit alle belangrijke klassen. Zo kiest u bij Pouw Rent onder andere tussen een voordelige 5-deurs stadsauto (categorie A), een kleine middenklasse auto (categorie B), een zakelijke ruime middenklasse stationwagen (categorie CSD), of een ruime 9-persoons personenbus (categorie G9). Voor al onze typen auto’s hebben we meerdere merken en typen beschikbaar. 

Zoekt u een benzine auto of toch liever een diesel? Veel van onze typen auto’s zijn zowel in een benzine als een dieseluitvoering verkrijgbaar. Daarnaast leveren we onze auto’s veelal met mooie opties, zoals navigatie, cruise control, airconditioning, of bluetooth.  

Busjes huren voor zakelijk gebruik

Ook voor busjes en verhuiswagens zit u als zakelijke klant goed bij Pouw Rent. Of u nu op zoek bent naar een compacte of juist een ruime bestelbus, of een verhuiswagen voor een bedrijfsverhuizing, bij ons vindt u een gevarieerd aanbod.

Gaat u met drie man op pad, dan zijn onze bestelbussen met 7m³ inhoud erg geschikt. Maar ook als u meer mensen in één keer wilt vervoeren en daarbij veel laadruimte nodig hebt bieden wij een passend model. In onze dubbel cabine bestelbus passen wel zes mensen!

Bent u op zoek naar vervoer voor een zakelijke verhuizing, bekijk dan eens onze verhuiswagens met laadklep, de voordeligste van Groningen. Hiermee kunt u vrijwel alles meenemen!

Onze busjes zijn te krijgen in verschillende merken en typen en komen met mooie opties.

De voordelen van zakelijk auto huren bij Pouw Rent

Zakelijk een auto of busje huren bij Pouw Rent heeft vele voordelen. Wij begrijpen dat tijd en flexibiliteit essentieel zijn in het bedrijfsleven, daarom zorgen wij ervoor dat het (zakelijk) huren van een auto bij ons snel en efficiënt verloopt. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan altijd voor u klaar om u te assisteren en de verhuur zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  • Zo kunt u met uw bedrijf op rekening huren. Op deze manier hoeft u nooit vooraf waarborg te betalen als u een zakelijk account bij ons heeft geopend.
  • Daarnaast profiteert u bij ons van een gratis haal-en-breng service
  • U kunt de auto 24 uur per dag inleveren.
  • En wat dacht u van onze scherpe prijzen en laag eigen risico?

Huur dus snel een auto via de website of neem contact met ons op.

Waarom zakelijk een auto huren?

Zakelijk een auto huren kent vele voordelen, hieronder hebben we de voornaamste redenen voor u opgesomd:

  • Flexibel: u zit nergens aan vast en kan flexibel huren.
  • Veilig: u weet precies waar u aan toe bent en bent verzekerd van kwalitatieve en schone auto’s.
  • Efficiënt: u huurt de auto enkel wanneer dit nodig is en maakt geen extra kosten. Bovendien hoeft u het zakelijke wagenpark niet uit te breiden met een dure auto die maar af en toe in gebruik wordt genomen.
  • Service: in het onwaarschijnlijke geval dat er iets gebeurd heeft u een team van auto specialisten die kunnen helpen.