7 dagen in de week voordelig een verhuiswagen huren in Groningen

Goedkoop een verhuiswagen huren doet u bij Pouw Rent autoverhuur in Groningen

Gaat u binnenkort verhuizen? U kunt uw verhuizing uitbesteden aan een verhuisbedrijf, maar het is veel fijner om het zelf te doen. Wilt u graag een verhuiswagen huren voor uw verhuizing? Naast een ruime keuze in personenauto’s huurt u bij Pouw Rent voordelig en goedkoop een verhuisbus waarmee u al uw spullen zelf naar uw nieuwe woning kunt brengen. Wij bieden een divers aanbod van kleine verhuisbusjes tot grote verhuiswagens met laadklep.

Huurt u een verhuiswagen bij Pouw Rent, dan profiteert u van aantrekkelijke voorwaarden en een uitstekende service en Pouw Rent is 7 dagen in de week geopend. Twijfel dus niet en bekijk gauw onze verhuiswagens.

Diverse typen verhuiswagens bij Pouw Rent

Ons aanbod als het gaat om verhuisvervoer is erg divers:

  • Zo huurt u al een kleine bedrijfsauto voor slechts €39,- per dag (inclusief BTW en 100 vrije kilometers.). Erg praktisch in gebruik en hoewel niet heel groot, biedt deze auto veel ruimte.
  • Daarnaast hebben wij verhuisbussen te huur voor 3 personen met een inhoud van 7m³. Deze zijn erg geschikt voor alle verhuizingen en verbouwingen.
  • Zoekt u een verhuiswagen met ruimte voor meer dan 3 personen? Bekijk dan onze dubbele cabine bus met extra laadruimte die plaats biedt voor maar liefst 6 of zelfs 7 personen. Naast uw verhuizing is deze bus ook erg geschikt voor een wintersportvakantie met vrienden of familie.
  • Onze extra lange en zeer ruime bussen met 12m³ inhoud zijn ideaal voor verhuizingen. Ook erg lange goederen kunt u hierin kwijt.
  • Wilt u zoveel mogelijk spullen in één keer vervoeren? Huur dan één van onze verhuiswagens met laadklep. Hierin vindt u maar liefst 18m³ laadruimte. Nu te huur bij Pouw Rent voor slechts €99,- per dag met 100 vrije kilometers.

De meeste typen verhuiswagens zijn in meerdere merken en modellen verkrijgbaar en voorzien van diverse mooie opties.

Waarom huren bij Pouw Rent?

Pouw Rent autoverhuur is hét verhuurbedrijf van Groningen. Nergens anders in de stad vindt u zo’n goede service, zulke aantrekkelijke huurvoorwaarden en zulke voordelige prijzen. En dankzij ons grote en diverse wagenpark zit er altijd een geschikte verhuiswagen voor u bij.

Pouw Rent is flexibel, persoonlijk en transparant. Neem gauw contact met ons op. Vandaag bellen = vandaag rijden,  7 dagen in de week!

Voordelig verhuizen.