Een personenauto huren kan op veel momenten een ideale oplossing zijn voor uw situatie. Heeft u bijvoorbeeld een weekendje of een dagje weg gepland, maar geen vervoer om op locatie te kunnen komen. Dan is de makkelijkste optie een personenauto huren bij Pouw Rent. Door een personenauto te huren bent u op locatie ook nog vrij om te gaan en staan waar u wilt. Een voordeel van een personenauto huren bij Pouw Rent in Groningen is dat u met iedere huurwagen van Pouw Rent, in ieder land dat is aangesloten bij de Europese Unie, mag rijden. Ideaal voor een stedentrip/vakantie dus!

KEUZE UIT PERSONENAUTO’S BIJ POUW RENT

Voor het huren van personenauto’s in verschillende klassen in Groningen bent u bij Pouw Rent aan het juiste adres. Bij ons huurt u als particulier onder andere voordelig een compacte stadsauto uit categorie A, een kleine middenklasse auto uit categorie B, een ruime luxe middenklasse auto uit categorie CD, of een luxe 7-persoons auto met navigatie uit categorie G7. In elk segment hebben we diverse merken en typen auto’s beschikbaar. De meeste personenauto’s van Pouw Rent zijn zowel te huren in een benzine als een diesel uitvoering. Afhankelijk van het type auto profiteert u ook van meerdere honderden vrije kilometers. En veel van onze auto’s hebben luxe opties zoals climate en cruise control, navigatie, bluetooth of stoelverwarming.

VOORDELEN HUREN BIJ POUW RENT

Door het grote aanbod van verschillende personenauto’s kunt u op zoek naar de auto die het beste bij u past. Doordat u keuze heeft wat betreft het huren van een personenauto zult u zich hier ook comfortabeler in voelen. Een ander voordeel van een personenauto huren bij Pouw Rent is de uiterst goede service tegen een enorm scherp tarief. U kunt ons pand gemakkelijk bereiken met buslijn 12 vanaf het hoofdstation in Groningen om de auto op te halen en in te leveren. Hierdoor bent in no time weer onderweg naar de locatie waar u vandaan kwam. Geïnteresseerd in een personenauto huren in Groningen bij Pouw Rent? Neem dan contact met ons op!