Waarom maandelijks opzegbaar private leasen zijn slag maakt

Private leasen, en ook nog eens maandelijks op kunnen zeggen, is een concept dat als maar geliefder wordt. We leven in een tijd waar er constant vraag is naar flexibiliteit. Wanneer bedrijven hier geen gehoor aan geven lopen ze al snel achter de feiten aan. Dat maandelijks opzegbaar private leasen zo populair is geworden is daarom zo gek nog niet. Toch is de vraag naar flexibiliteit niet de enige reden voor deze opmars geweest. 

De nieuwste technologie toegankelijker dan ooit 

Private leasen met een contract dat na een maand al opgezegd kan worden geeft men de mogelijkheid om te genieten van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Omdat leasebedrijven een assortiment bezitten met de nieuwste auto’s, kun je ervoor kiezen om voor een echte topper te gaan binnen de autobranche. Je hebt immers de optie om voor een maandelijks opzegbare private lease te gaan. Vind je het bijvoorbeeld na 3 maand mooi geweest? Dan kun je zonder gedoe zo weer terug naar je vertrouwde bak of zelfs kiezen voor een ander model. Je kan er zelfs voor kiezen om na een maand al geheel kosteloos op te zeggen.  

Shortlease is voor elk budget 

Door het super brede assortiment, is er voor elk wat wils. Dankzij private leasecontracten, die maandelijks opzegbaar zijn, is jarenlang sparen verleden tijd wanneer je toe bent aan een nieuw model auto. Daarnaast kun je experimenteren met verscheidende merken. Elk jaar een nieuwe auto aanschaffen is natuurlijk een duur grapje. Toch proeven van elke variant? Dan is private leasen met een maandelijks opzegbaar contract dé oplossing, net als bij zakelijk leasen 

Maandelijks opzegbaar leasen is rijden zonder zorgen 

Pouw Rent zorgt ervoor dat shortlease nergens zorgelozer is. We bieden een breng- en haalservice, hebben een allriskverzekering als standaard en regelen vervangend vervoer indien nodig. Daarnaast kunnen de looptijden tijdens het contract verlengd worden. Makkelijker maandelijks opzegbaar private leasing is er niet. Benieuwd naar ons aanbod? Kom dan eens kijken op onze website of neem contact met ons op.  

Mensen vragen ook:

Hoe lang is een huurdag bij Pouw Rent? 

Een huurdag is 24 uur bij ons. Wilt u in het weekend één dag een auto huren? Ook dit is geen probleem! 

Hoe lang is een weekend bij Pouw Rent? 

Wanneer je in het weekend wil huren, begint het leasen op vrijdag rond 16:00/17:00 uur en eindigt het op maandag om 07:00 uur. 

Wat is de minimale leeftijd om bij Pouw Rent te mogen huren? 

Vanaf 18 jaar mag je bij ons een auto huren. Je moet wel in het bezit zijn van een Nederlands rijbewijs. Wanneer je 3 jaar of langer in het bezit bent van een Nederlands rijbewijs mag het eigen risico verlaagd worden.  

Is één legimitatiebewijs voldoende? 

Wanneer je voor het eerst een auto huurt bij ons moeten wij een geldig rijbewijs plus een ander identiteitsbewijs zien van de verzekering. Daarnaast moet het adres geverifieerd worden. Deze adresverificatie mag in de vorm van een poststuk.