Zoekt u in de regio Heerenveen een kortlopend leasecontract? En wilt u voorkomen dat het u te veel geld kost? Misschien bent u al bekend met shortlease, dé ideale optie voor uw wensen. Als u kiest voor Pouw Rent autoverhuur, dan kiest u voor de voordeligste (zakelijke) shortlease specialist van het noorden van ons land.

Bij Pouw Rent hebben we een groot aanbod aan huurauto’s en –busjes. Bekijk snel ons wagenpark en kies uw favoriete vervoersmiddel.

Bekijk ons wagenpark

 

Hierom kiest u voor shortlease in Heerenveen

Shortlease heeft veel voordelen in vergelijking met de traditionele manier van leasen, zeker voor zakelijke partijen. Voor bedrijven is flexibiliteit tegenwoordig erg belangrijk en dat is precies wat shortlease u biedt.

Bedrijven uit Heerenveen en de rest van het land werken steeds meer met tijdelijke of kortdurende contracten voor hun werknemers. Tegelijkertijd is er binnen deze bedrijven wel de wens dat hun werknemers mobiel zijn, wat voor contract ze ook hebben. En het liefst op een zo kort mogelijke termijn.

Een shortleaseconstructie is de ideale oplossing voor hedendaagse bedrijven. Hiermee leaset u namelijk auto’s of busjes zonder langlopende verplichtingen. Indien u dat wilt kunt u uw contract na één maand al stopzetten, zonder dat het u extra geld kost. En daarnaast profiteert u ook nog eens van zeer scherpe tarieven.

In deze gevallen is shortlease voor u geschikt

Werkt u bij een bedrijf uit Heerenveen? Of bent u een ondernemer woonachtig in Heerenveen? Dan is shortlease bij Pouw Rent erg geschikt voor u als u:

  • behoefte heeft aan flexibiliteit m.b.t. vervoer;
  • financiële risico’s wilt beperken;
  • snel een tijdelijke voorloopauto nodig heeft;
  • starter of zelfstandig ondernemer bent.

Shortlease in Heerenveen bij Pouw Rent

Pouw Rent is dé ideale partner voor shortlease in Heerenveen. Wij nemen u werkelijk alle zaken uit handen. Zo bieden wij bijvoorbeeld een haal- en brengservice, een all risk verzekering en vervangend vervoer. Ons motto is: wij regelen, u rijdt. Hoe groot het aantal auto’s dat u wilt leasen ook is, wij zorgen dat het voor elkaar komt.

Tarieven

Bij Pouw rent profiteert u van de scherpste tarieven. En dat niet alleen; deze tarieven zijn inclusief 2000 kilometer per maand, compleet verzekeringspakket, onderhoud, 24-uurs alarmservice, vervangend vervoer en een groene kaart.

Voorwaarden

  • De genoemde looptijden kunnen gedurende het contract worden verlengd
  • De minimale looptijd is 30 dagen
  • Een shortlease maand is gelijk aan 30 dagen (onafhankelijk van de kalendermaand)
  • De looptijd is na 4 weken per dag opzegbaar!
  • Breng- en haalservice in Nederland

Shortlease in Heerenveen en omgeving

Pouw Rent biedt ook in omliggende steden zoals Leeuwarden, Sneek en Drachten voordelige shortlease opties aan. Of het nu gaat om zakelijk vervoer met flexibele voorwaarden of een tijdelijk voertuig, Pouw Rent staat klaar om u te voorzien van betaalbare shortlease oplossingen in Heerenveen en omstreken. Ontdek de vrijheid van shortlease bij Pouw Rent en vind het ideale voertuig dat aansluit bij uw mobiliteitsbehoeften.