Bent u in de regio Assen op zoek naar een kortlopend leasecontract en wilt u daar bovendien niet te veel voor betalen? Dan is shortlease voor u dé way to go. In Pouw Rent autoverhuur vindt u de voordeligste zakelijke shortlease partij van Noord-Nederland.

Bekijk snel ons ruime wagenpark en ontdek welke auto voor uw bedrijf het meest geschikt is.

Bekijk ons wagenpark

 

Waarom kiezen voor shortlease?

Ten opzichte van traditionele leaseconstructies heeft shortlease veel voordelen. Vooral de grote flexibiliteit is een belangrijke reden waarom steeds meer bedrijven uit de regio Assen kiezen voor shortlease bij Pouw Rent.

Waarom is flexibiliteit dan zo belangrijk? Simpel: ook in Assen hebben steeds meer bedrijven werknemers in dienst met een tijdelijk of kortdurend contract. Deze mensen hebben zoals iedere andere werknemer behoefte aan mobiliteit, bij voorkeur op een zo kort mogelijke termijn.

In zulke gevallen is shortlease ideaal. Shortlease betekent namelijk een auto leasen zonder langlopende verplichtingen. Na slechts één maand kunt u, als u dat wilt, het contract alweer kosteloos beëindigen. En dat ook nog eens tegen een zeer scherp tarief.

Wanneer is shortlease voor mij geschikt?

Shortlease bij Pouw Rent is erg geschikt voor bedrijven of personen in de regio Assen die:

  • een flexibele vervoersbehoefte hebben;
  • zo weinig mogelijk financiële risico’s willen lopen;
  • op korte termijn tijdelijk een voorloopauto nodig hebben;
  • zelfstandig ondernemer of starter zijn.

Leasen in Assen bij Pouw Rent

Kiest u voor shortlease bij Pouw rent, dan kiest u voor een bedrijf die u werkelijk alle zorgen uit handen neemt. In onze service zit namelijk een breng- en haalservice, all risk verzekering en vervangend vervoer. Hoeveel auto’s u ook wilt leasen en wat voor periode het u ook schikt, bij Pouw rent is het allemaal mogelijk. Wij regelen, u rijdt.

Tarieven

Bij Pouw Rent profiteert u van de scherpste tarieven. En dat niet alleen; deze tarieven zijn inclusief 2000 kilometer per maand, onderhoud, compleet verzekeringspakket, 24-uurs alarmservice, vervangend vervoer en een groene kaart.

Voorwaarden

  • De genoemde looptijden kunnen gedurende het contract worden verlengd
  • De minimale looptijd is 30 dagen
  • Een shortlease maand is gelijk aan 30 dagen (onafhankelijk van de kalendermaand)
  • De looptijd is na 4 weken per dag opzegbaar!
  • Breng- en haalservice in Nederland

Is shortlease in de regio Assen iets voor u? Bekijk dan snel ons fraaie aanbod aan huurauto’s!

Of kies gelijk voor het merk auto die u zoekt in de onderstaande lijst: