Groningen is bij uitstek een plek waar veel verhuisd wordt. Dit komt door het hoge percentage studenten in Groningen. Studenten wisselen over het algemeen vaker van woonplek dan niet-studenten. Een verhuizing is vaak een slopend traject en u wilt niet dat uw vervoersmiddel hier nog extra aan bijdraagt. Het is dan ook raadzaam om voor een verhuizing een verhuisbus te huren. Door het huren van een verhuisbus hoeft u veel minder vaak heen en weer te rijden tussen uw oude en uw nieuwe woning. Een verhuisbus huren in Groningen gebeurt dan ook met regelmaat!

AFMETINGEN VAN UW VERHUISBUS

Voor iedere klus een andere verhuisbus. De grootte van uw verhuisbus is volledig afhankelijk van het aantal spullen dat u heeft. Als u enorm veel spullen bezit, kunt u beter een grote verhuisbus huren. Het is natuurlijk onhandig om een verhuisbus te huren en dan alsnog drie keer op en neer te moeten rijden! Bij Pouw Rent kunt u kiezen uit meerdere afmetingen van uw verhuisbus. Als u bijvoorbeeld heel veel spullen heeft, kunt u kiezen voor het grootste model. Deze heeft achttien kubieke meter inhoud. De kleinere verhuisbus heeft een inhoud van zeven kubieke meter inhoud. Over het algemeen hebben studenten tijdens een verhuizing genoeg aan de verhuisbus van zeven kubieke meter. Als u een volledige woning tot uw beschikking heeft is het raadzaam om voor de verhuisbus van achttien kubieke meter te gaan.

VERHUISBUS HUREN BIJ POUW RENT

Naast het ruime aanbod, heeft huren bij Pouw Rent ook talloze andere voordelen. Zo kun je naast de verhuisbus bij ons ook andere voorwerpen huren die je kunt gebruiken bij je verhuizing. Denk hierbij aan een steekwagen of verhuisdekens. Ook heeft Pouw Rent enorm goede huurvoorwaarden tegen een heel scherp tarief. Voor het huren van een verhuisbus moet je dus bij Pouw Rent zijn!