Shortlease auto met trekhaak 

Bent u op zoek naar een (lease)auto met trekhaak? Helaas zijn tegenwoordig de meeste auto’s niet meer standaard voorzien van een trekhaak. Een trekhaak biedt heel veel mogelijkheden: Moet u vaak spullen naar de stort brengen of wilt u gebruik maken van een fietsendrager? Dan is een auto met trekhaak onmisbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van een dakkoffer of een fietsendrager op het dak. Echter, het bespaart brandstof wanneer u dit achterop de auto plaats in plaats van bovenop. Daarnaast is het ook veel gemakkelijker om bij uw spullen te komen. Een shortlease auto met trekhaak vinden is bij Pouw Rent geen probleem. We hebben namelijk een ruim aanbod shortlease auto’s met trekhaak.  

De voordelen van een shortlease auto met trekhaak

De trekhaak is de metalen haak achter op een auto. De trekhaak verbindt als het ware het voertuig met de aanhanger. Het koppelen en ontkoppelen van de aanhanger is erg gemakkelijk met behulp van een trekhaak. Het hebben van een trekhaak heeft meerdere voordelen, bijvoorbeeld: 

  • Een trekhaak is beweeglijk en veilig 
  • Een trekhaak kan voor verschillende soorten aanhangers gebruikt worden 
  • Er zijn verschillende soorten trekhaken 
  • Een trekhaak is multifunctioneel 

Met een trekhaak aan uw auto kunt u een caravan of aanhanger veilig vervoeren. Tegenwoordig wordt de trekhaak ook gebruikt om fietsendragers op te bevestigen. Het is mogelijk om een trekhaak te laten plaatsen, wanneer uw (lease)auto er geen heeft, maar dit is een behoorlijke opgave. Ook zijn er vaak hoge kosten aan verbonden. Wilt u niet voor vervelende verrassingen komen te staan? Shortlease dan een auto met een trekhaak, dan bent u overal op voorbereid.  

Waarom shortleasen? 

Maar tijdelijk een auto met trekhaak nodig? Kies dan voor Shortlease. Een shortlease contract vult de ‘leegte’ binnen de leasemarkt, tussen een auto huren en langdurige leasecontracten. Het shortleasecontract van Pouw Rent is namelijk na 1 maand alweer kosteloos opzegbaar. Door te kiezen voor shortlease loopt u minder financieel risico, wanneer u de auto op lange termijn niet meer nodig heeft. Maak uw keuze uit ons ruime aanbod en lease uw auto met trekhaak tegen een scherp tarief. Onze tarieven zijn inclusief: 

  • 2000 kilometer per maand 
  • Onderhoud 
  • Compleet verzekeringspakket inclusief WA-casco, ongevallen- en inzittendenverzekering 
  • 24-uurs alarmservice 
  • Vervangend vervoer bij reparatie en/of onderhoud 
  • Groene kaart 

In talrijke situaties biedt een shortlease auto uitkomst. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf met een flexibele vervoersbehoefte? Dan zit u niet te wachten op langlopende leasecontracten met afkoopboetes. Ook is shortlease de perfecte uitkomst bij seizoenswerk of inwerkperiodes. Heeft u interesse in het shortleasen van een auto met trekhaak? Bekijk dan onze shortlease aanbiedingen of neem contact op. 

shortlease met trekhaak