Als u op zoek bent naar een personenbus bent u bij Pouw Rent aan het goede adres. Een personenbus kan in verschillende situaties een perfecte oplossing zijn. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een vakantie met een grote groep mensen. Waar u normaliter minimaal twee auto’s de deur uit moest, kunt u nu één personenbus van Pouw Rent huren en kunt u met z’n allen op pad. Ook voor een verjaardagsfeestje van uw kind kan een personenbus huren een ideale oplossing zijn. Niemand wilt graag met een grote groep jonge kinderen gebruik maken van het chaotische openbare vervoer.

PERSONENBUS HUREN MET LAADRUIMTE

De personenbus van Pouw Rent onderscheidt zich door de grote laadruimte. De bus heeft én plek voor negen personen én daarnaast nog enorm veel laadruimte. Een personenbus huren met laadruimte huren is dus voor een weekendje weg of bijvoorbeeld wintersport de perfecte oplossing. U past met enorm veel mensen in de auto en kunt ook nog eens allen uw bagage kwijt. Het voordeel van de personenbus met laadruimte is dat u deze nog mag bereiden met een standaard B rijbewijs. Als u dus een normaal autorijbewijs hebt kunt u ook deze personenbus met laadruimte.

9-PERSOONS BUSJE HUREN

Bij Pouw Rent beschikken we over een ruim aanbod van 9-persoons bussen. We beschikken over vier verschillende modellen welke allen voorzien zijn van de benodigde luxe. Iedere 9 persoons bus heeft ingebouwde navigatie, airco en internationale pechhulp. Naast de voordelen van deze 9-persoons bussen geniet u bij het huren natuurlijk ook van de uitstekende service van Pouw Rent. Als u een 9 persoons busje huurt bij Pouw Rent kunt u deze in alle landen die aangesloten zijn bij de Europese Unie gebruiken, ideaal dus voor uw aankomende vakantie of roadtrip! Als u geïnteresseerd bent in het huren van een 9 persoons busje neem dan gerust contact met ons op.