Shortlease aanbiedingen

Shortlease is een vorm van autolease waarbij u voor een relatief korte periode gebonden bent aan een leasecontract. Vaak betreft Shortlease een leasecontract van 1 tot 12 maanden. Wanneer een auto langer dan 30 dagen wordt ingezet via Pouw Rent Groningen, ons zakelijke verhuurbedrijf, is de auto/ overeenkomst daarna per dag opzegbaar.

Shortlease via Pouw Rent Groningen kan om verschillende redenen een uitkomst zijn.

  • Bijvoorbeeld wanneer u één of meer tijdelijke medewerkers aanneemt die een leaseauto nodig hebben.
  • Of wanneer u tijdelijk extra auto’s nodig heeft voor een specifiek project.
  • Of als u niet gebonden wilt zijn aan een leasecontract van 48 maanden.
  • Met shortlease realiseert u uw eigen ideale balans tussen privé en zakelijk rijden. U kunt bijvoorbeeld op vakantie in een ruime auto met trekhaak voor de caravan. En gaat u weer aan het werk? Dan kiest u voor de rest van het jaar voor een kleinere auto.
  • Shortlease is ook een uitkomst bij een eenmalig project waarbij er tijdelijk veel kilometers moeten worden gemaakt. U kiest dan gewoon voor shortlease voor de duur van uw project en houdt zo de kosten perfect in de hand.
  • Nog een advies: gaat het om veel projectkilometers? Kiest dan binnen shortlease voor een dieselauto. Bij minder te rijden kilometers is het weer gunstiger om binnen shortlease te kiezen voor een benzineauto.

Dat is het mooie van Shortlease: genieten van een snelle service en de voordelen van een kortlopend contract. Tegelijkertijd de vrijheid om, wanneer u maar wilt, het contract om te zetten of te verlengen. Uw Shortleasecontract krijgt u nergens anders zo flexibel als bij Pouw Rent Groningen.

Shortlease is flexibel en gemakkelijk

Detacheringbedrijven, zzp’ers en anderen die tijdelijk een auto nodig hebben en niet gebonden willen zijn aan een langlopend leasecontract kiezen altijd voor shortlease want shortlease biedt u de flexibiliteit van huren en het gemak van full operational lease. Omdat uw auto, zonder boete, per dag opzegbaar is hoeft u geen lange en dure leaseperiode uit te zitten en kunt u uw vervoer op bijna elk gewenst moment aanpassen aan de voor u actuele omstandigheden.

Profiteer van de aantrekkelijke Shortlease aanbiedingen bij Pouw Rent Groningen.

Om Shortlease voor u extra aantrekkelijk te maken, presenteren wij u hier enkele concrete aanbiedingen, met maandpremie en al. Zo ziet u direct waar u aan toe bent. Uiteraard spelen er meer beslissingen mee die uw kosten voor Shortlease bepalen, maar deze populaire aanbiedingen geven u direct al een goed inzicht.

Uiteraard beschikt Pouw Rent Groningen over een haal en breng service en rijdt u altijd binnen 2 uur!

Afgeleverd bij u op het bedrijf of bij de bestuurder thuis.

Neem contact op