Als u een bestelauto wilt huren in Groningen kunt u het beste bij Pouw Rent terecht! De bestelbussen van Pouw Rent zijn ideaal voor bijvoorbeeld kleine verhuizingen/verplaatsingen. Als u bijvoorbeeld een leuke bank of koelkast op marktplaats heeft gezien, is het bijna nooit mogelijk om deze in een reguliere personenauto of op de fiets te vervoeren. Voor dit soort ritjes is een bestelauto huren de perfecte optie.

SOORTEN BESTELAUTO’S POUW RENT

Bij Pouw Rent kunt u verschillende bestelauto’s huren. Pouw Rent beschikt over meerdere soorten bestelauto’s. Als u bijvoorbeeld een kleine klus moet verrichten, kunt u het beste kiezen voor de tweepersoons bestelauto met drie kubieke meter laadruimte. Deze is te verkrijgen in vier verschillende varianten. U kunt kiezen uit de:

  • Renault Kangoo
  • Citroen Berlingo
  • Peugeot Partner
  • Mercedes-Benz Citan.

Door de uitgebreide keuze kunt u voor de auto kiezen die u het fijnst vindt zitten of rijden. Houd er in uw beslisproces wel rekening mee dat de laadruimte 1 meter 55 lang is, 1 meter 46 breed en 1 meter 15 hoog is. U kunt van tevoren het beste het te verplaatsen object opmeten voordat u beslist welke bestelauto u gaat huren.

BESTELAUTO HUREN BIJ POUW RENT

U kunt uw bestelauto gemakkelijk huren  op de website van Pouw Rent. Als u het bestelproces hebt doorlopen en de tijdsperiode dat u de bestelbus wilt huren hebt aangegeven, kunt u hem op het gewenste tijdstip ophalen. Een groot voordeel van het huren van een auto bij Pouw Rent is dat Pouw Rent gemakkelijk te bereiken is vanuit de binnenstad met het openbaar vervoer of met de fiets. Daarnaast geniet u een goede service, aantrekkelijke voorwaarden én hanteren wij altijd een scherpe prijs. De bestelbus kunt u gewoon huren met een B rijbewijs, Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.